Wednesday, February 23, 2011

nak tengok x ? jalan kucing :)

Assalamualaikum. 
ni first time liny nak upload video :)
kalau sudi, tengok2 lah :) 
video ni dirakam oleh maksu liny, tiada edit2 dilakukan. original keluar dari camera terus diupload :) haha!
Terima kasih kepada yg tengok 
peace :)  
 
video


Thursday, February 17, 2011

Tahniah Tudung FAREEDA !

  Pelancaran Tudung Mawar yang diadakan pada 15 Feb 2011 berlangsung dengan penuh glamour2 gitu. 

Terima Kasih kepada mawar kerana memberi peluang liny berjalan kucing di pentas peragaan dan menjadi salah seorang model memperaga Tudung MAWAR pada majlis pelancaran. TQ so much !  

TAHNIAH !! FAREEDA kerana telah mengeluarkan satu lagi paten tudung iaitu tudung mawar dengan design yang sungguh unik dan sangat chumellll . Liny rasa paten tudung ni sesuai sangat untuk golongan remaja kerana paten nya lebih trendy .Nanti tengok gambar liny yaaa hihi!

Tudung FAREEDA sebelum ni pun dah banyak nama - nama dan design2 yang menarik.
Antara paten- paten  baru yang ada ialah :
 SABREENA 3 LAYER (BERCORAK DAN PLAIN)
SABREENA 2 LAYER (BERCORAK DAN PLAIN)
SURAIYA V SHAPE BERSULAM
SURAIYA V SHAPE PLAIN 
SELENDANG SURAIYA 2 LAYER 


                                           Layari lah http://www.fareedascarf.com untuk maklumat lanjut :) 

Dengan FAREEDA .. ANDA NYATA JELITA :)


JOM LAYAN GAMBAR !
MAWAR DAN LINY    

HELIZA DAN LINY
BERSAMA MAWAR, HELIZA  DAN MODEL2 FAREEDA

paten tudung mawar.
Liny pakai salah satu paten tudung mawar .

yang ni bukan paten tudung mawar taw. tapi FAREEDA jugeeee :)

saje2 mood gedix2 lepas habis catwalk2 :) hihihihih!  ok la kawan bye ! muahhhh!



          





Wednesday, February 9, 2011

ANIQAH Februari 2011 :) Beli aw ! hihi

Assalamualaikum... 
Kali ni liny nak story2 pasal pergi photoshoot untuk majalah ANIQAH. 
Terima kasih kepada majalah ANIQAH sebab beri peluang liny menghiasi ruangan KIRANA. (ayat skema)

Make up by :Kak AS


Mama yang sentiasa menemani :) ( Adik sayang mama )


Pakcik Alif Aziz,Nasib laaa dia sabar menanti sepanjang photoshoot tu sampai lah semua selesai...  TQ abang sebab relax jeee dok dalam ofis ANIQAH :)   Hihihihih


Kak Farah selaku penyelaras. seronok dapat kenal kak farah, orang nya lemah lembut jee ,
comel dan AWet MUda . Jeng3.... 


JOM Layan Gambar ..... !!!





 selesai sudaaaaa    ..

O.k Tak ???