Wednesday, January 19, 2011

Starting nak merepek merewang

Bismillahirrahmanirrahim... 

Assalamualaikum..  

Hye, Liny mmg baru sangat buat Blog. sebelum ni mmg teringin ada blog sendiri, tapi disebabkan malas nak start ini lah jadi nya.. orang dah berkurun2 ada blog, liny pulak baru je nak ON. 

Blog ni wujud sekadar suka2, x de niat lain. Mungkin hanya mengisi masa yang kadang2 sahaja terluang dan sebagai catatan perkara best2, manis- manis yang berlaku. jadi kalau suka , Follow ajeee :) .. kalau dah x suka nak buat cm ne kan ..

haaa .. dah x nak merepek merewang dah . pas ni kalau ada ape2 yang best2 jadi saya akan update saja di sini. kalau nak update kat facebook tu panjang2 cm ni , orang pun naik nyampah nak baca. jadi syok kot lagi ber blog :) 

ok . peace no war !  

 

2 comments:

  1. i like ! welcome to the worlg og blogging dear !
    muahhhh ! ^_*

    ReplyDelete